logo

Tukkukauppaa puutarhakauppiaille

Saarioisten Taimistot aloitti taimikasvatuksen jo vuonna 1947 Sahalahdella. Tänä päivänä tuotannossamme ovat aitataimet, koristepensaat, pensasruusut, marjapensaat sekä myymäläkokoiset hedelmä- ja lehtipuut. Sijaintipaikka on vuosien saatossa vaihtunut ja toiminta tapahtuu nyt Pälkäneellä. Yli 90% myymistämme taimista on kotimaista alkuperää. Taimet myydään tukkumyyntinä alan puutarhakaupoille.

Saarioisten Taimistot konserniin kuuluu Saarioisten Taimistot Oy sekä tytäryhtiö Harviala Oy. Astiassa kasvatettavien puutarhakaupan tuotteiden lisäksi kasvatamme avomaalla paljasjuurisia pensaita suurkulutukseen. Näiden markkinointi tapahtuu tytäryhtiömme Harvialan kautta.  Tuotannossamme panostamme taimen laatuun. Myös toimitusnopeus ja -varmuus ovat valttejamme.

Saarioisten Taimistot Oy:llä on ollut Viherympäristöliiton auditoima ISO-9000 standardiin perustuva laatujärjestelmä vuodesta 2000 lähtien.

Tuotemerkki yhteisessä käytössä

HARVIALA-tuotemerkki on vanha ja tunnettu laadukkaan taimen merkki ja se on käyttössä myös Saarioisten Taimistot Oy:n tuotemarkkinoinnissa. Harviala- tuotemerkin avulla tunnistat tuotteemme taimikaupassa.