logo

Tukkukauppaa puutarhakauppiaille

Saarioisten Taimistot aloitti taimikasvatuksen jo vuonna 1947 Sahalahdella. Tänä päivänä tuotannossamme ovat aitataimet, koristepensaat, pensasruusut, marjapensaat sekä myymäläkokoiset hedelmä- ja lehtipuut. Sijaintipaikka on vuosien saatossa vaihtunut ja toiminta tapahtuu nyt Pälkäneellä. Yli 90% myymistämme taimista on kotimaista alkuperää. Taimet myydään tukkumyyntinä alan puutarhakaupoille.

Astiassa kasvatettavien puutarhakaupan tuotteiden lisäksi kasvatamme avomaalla paljasjuurisia pensaita suurkulutukseen. Näiden markkinointi tapahtuu VRJ Etelä-Suomi Oy:n omistaman Harviala Oy:n kautta.  Tuotannossamme panostamme taimen laatuun. Myös toimitusnopeus ja -varmuus ovat valttejamme.

Saarioisten Taimistot Oy:llä on ollut Viherympäristöliiton auditoima ISO-9000 standardiin perustuva laatujärjestelmä vuodesta 2000 lähtien.

Tuotemerkki yhteisessä käytössä

HARVIALA-tuotemerkki on vanha ja tunnettu laadukkaan taimen merkki ja se on käyttössä myös Saarioisten Taimistot Oy:n tuotemarkkinoinnissa. Harviala- tuotemerkin avulla tunnistat tuotteemme taimikaupassa.

Ajankohtaista
14.2.2017
Rakentamisen monialakonserni VRJ Groupin tytäryhtiö VRJ Etelä-Suomi Oy ostaa yli sata vuotiaan taimien...